in

Тошко Йорданов: Гласовете от чужбина ще ни изведат на първо място

В коментар след края на изборния ден заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов прогнозира в ефира на партийната телевизия ”7/8”, че гласовете от чужбина ще поставят формацията на първо място:

„Като дойдат гласовете от чужбина, защото тенденцията я знаем каква е там и получаваме първите протоколи от там, най-логично е да бъдат подредени така: ИТН на първо място, втори, за съжаление, ГЕРБ, трети – „Демократична България“, четвърти – БСП“.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

6bb4c9c84 borisov i gerb na izborite 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ГЕРБ и Борисов губят първи избори от 12 години

ГЕРБ и Борисов губят първи избори от 12 години

75901be1d ninova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Нинова: Подкрепата ни за ИТН този път няма да е безусловна

Нинова: Подкрепата ни за ИТН този път няма да е безусловна