in ,

Тошко Йорданов: Народното събрание не се интересува от хората, така че отиването на нови избори е прекрасно

980x551 1630750155

Този парламент не се интересува от хората. Това, което се случи вчера, беше прикрито под формата на загриженост за пенсионерите. Това сподели председателят на Общото събрание на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов по bTV по повод гласуването, гласувано от ГЕРБ, БСП и ДПС, че всички пенсионери получават 120 лева в допълнение към пенсиите си до края на годината.

„Бюджетът е ясен, просто няма пари в него. По този начин са заложени много повече разходи, което означава, че разходите ще трябва да бъдат съкратени от някъде другаде, за да се дадат тези 120 лева на пенсионери“, каза Йорданов коментира, добавяйки, че другият вариант е да теглите заем, с който ще плащате следващите поколения.

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват на всички българи. ГЕРБ не се интересува, защото вече са станали милионери, БСП е свикнала да фалира държавата, а ДПС просто върви в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в перспектива. Ето защо излизането на нови избори е по -прекрасно, отколкото да има подобно мнозинство между тези три партии, добави Тошко Йорданов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

vlcsnap 2019 09 20 07h13m55s520 397498 810x0 1

Любомир Тулев: Не мисля, че системата за онлайн преброяване е била хакната

thumb 768x0 Х.А

Харалан Александров: Свидетели сме на групов секс в този парламент, нормално е да има сватба