Home » Мнения » Трифонов хвърли бомба за себе си и се закани люто: Ще сцепя Киро и Асен заради…
Трифонов хвърли бомба за себе си и се закани люто: Ще сцепя Киро и Асен заради…

Трифонов хвърли бомба за себе си и се закани люто: Ще сцепя Киро и Асен заради…

Сподели новината

Когато ние имахме участие в парламента нямаше как да се случи правителство по обективни причини, вторият път предложих правителство на малцинството, но пак не се получи и третия път вече направих всичко възможно да има правителство.

Така обясни Слави Трифонов поведението на ИТН през последната година, след като се пусна на живо и отговаряше на въпроси на гражданите.

„Ние как си го представяме беше едно, после става друго – ние не сме свалили правителството, а излязохме от коалицията. Аз гледам да си спазвам думата.

Македония е национален и емоционален казус, който би трябвало да вълнува всички.

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от личен опит. Трябва да си много нагъл, за да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия лъжи на Капитан Андреево“, разгневи се той.

Слави Трифонов проговори за здравето си и разкри, че…. TV

„Тия хора не трябва да нямат никакъв досег до власт и политика. Аз съм брутално откровен, но истината си е истина. Времето ще разкрие истината за това, което се случи“, заканва се Трифонов.

Той хвърли бомба като заяви: „Аз не съм вече телевизионен водещ, а гражданин, който участва в политически проект“.

На въпроса ще организира ли Слави Трифонов концерт на стадион „Васил Левски“, той отговори така:

„Сега „Ку-ку бенд“ ходят по концерти и това, че не участвам сърцето ми в кръв облива, защото аз съм част от тях. При първа възможност, когато обстоятелствата ми подскажат ще направим такъв концерт.“

„Няма да ме видите като кандидат президент“, отговори лидерът на ИТН на друг въпрос от зрител.

„Кой повече не харесвате ПП или ГЕРБ?“ – „Не става въпрос за емоции, не е важно да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги харесвам по различни причини – единия от по-отдавна, другите от скоро, но пък тях грам, грам не ги харесвам.

Те като служебни министри дойдоха при нас и искаха да участват в управлението – малко като платения секс ми е това. Те дойдоха и се предложиха – Петков, Василев и Денков като Петков говореше и поставяха ултиматуми, посочи шоуменът.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Димитър Славчев

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената