Home » Новини » Уилям и Хари са видени да си говорят след церемонията за погребението на принц Филип

Уилям и Хари са видени да си говорят след церемонията за погребението на принц Филип

Херцогът на Кеймбридж и херцогът на Съсекс бяха забелязани да разговарят, когато напускаха погребението на дядо си, херцога на Единбург.

Братята говореха, когато напускаха параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор, заедно с херцогинята на Кеймбридж.

Това е първата публична среща на двамата, откакто принц Хари се оттегли от кралските задължения преди повече от година.

Миналия месец принц Хари намекна за продължаващи трудности между него и принц Уилям.

В интервю за Опра той каза, че двамата са били на „различни пътища“ и че „връзката в момента е„ пространство ““.

В събота принцовете вървяха с братовчед си Питър Филипс помежду им, докато вървяха зад ковчега на дядо си по краткото пътуване до параклиса.

Изминаха близо 24 години, откакто двамата братя направиха подобна разходка заедно на погребението на майка си Даяна, принцеса на Уелс.

На погребението 30-те членове на сбора бяха с маски за лице и социално дистанцирани в съответствие с ограниченията на Covid, като кралицата седеше сама.

Също сам, принц Хари седеше на противоположната страна на пътеката на брат си и снаха си Катрин.

Съпругата на принц Хари, Меган, която е бременна с второто им дете, не присъства на погребението по съвет на своя лекар и вместо това остана в дома им в Калифорния.

Службата, проведена от декана на Уиндзор, отдаде почит на „добротата, хумора и хуманността“ на принц Филип и „многото начини, по които дългият му живот беше благословия за нас“.

Езикът на тялото не изглеждаше обнадеждаващ при разходката до параклиса, макар че едва ли беше повод за братски чат.

Камерите наистина уловиха Уилям и Хари, когато напуснаха параклиса след погребението на херцога. Хари говореше с Катрин – Уилям изглеждаше малко неохотен да се сгоди.

Има разрив. Това е разсейване, което никой не би искал по тържествен повод като този и със сигурност не опечалената им баба.

Уилям се чувства разочарован и Хари изглежда се чувства недоволен. Той също е много увлечен от начина на живот и нагласите на Калифорния.

И така, пита се човек, ще окаже ли това кратко, но интензивно повторно потапяне в стария му живот върху Хари?

Той е заобиколен от семейството си в ден на повишена емоция. Той също е заобиколен от военни и церемониални: две неща, на които той изповядва, че се възхищава.

Всичко днес трябва да му е казало „дълг“, това, за което мнозина казват, че се е отдалечил.

Дали ще даде на Хари някакви втори мисли за пътя, по който е поел? Ще смекчи ли разочарованието на Уилям от по-малкия му брат?

И най-важното, намериха ли време за подходящо сърце до сърце, в знак на почит към паметта на дядо си, който несъмнено ще ги подтикне да продължат и да разрешат това?

Асоциацията на херцога с Кралския флот и любовта към морето също се проявиха силно, включително чрез химна от 1860 г. Вечен баща, Силен за спасяване, от Уилям Уайтинг.

След церемонията принц Хари се присъедини към принц Уилям и Катрин, когато напуснаха параклиса. Тримата си побъбриха заедно, докато се изкачваха нагоре по хълма до главната територия на замъка.

Меган и принц Хари изпратиха флорален венец, който включваше националното цвете на Гърция, за да представлява наследството на принц Филип, и морска падуб, за да представлява кралските морски пехотинци.

Картичката на венеца е написана на ръка от Меган, която е опитна в калиграфията и е използвала да пише покани за сватба.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената