Home » Новини » Хаджигенов: Дончева няма друго поведение освен командирското

Хаджигенов: Дончева няма друго поведение освен командирското

Сподели новината

„Татяна Дончева явно очакваше БСП да отстъпи. Познавам я отдавна и тя няма друг вид поведение, освен командирското. Това за мен не е проблем. Тя опитва, не става и продължаваме нататък. Вероятно някъде минава. При нас обаче не. Гледам, че и на „Позитано“ не е минало“.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ по адрес на коалиционния партньор от „Движение 21“ в предаването „Алтернативата“.

„Какво делим? Делим новото от старото. Старите и опитни политици казват едно, но правят друго. Мога да дам пример: „Няма да водя листи, няма да участвам в нищо“ – След два дена водим листи. „Ще вляза в Парламента и ще дам път на младите“ – Вече сме зам.-председател на Парламента. Това е най-дребният пример за политически пазарлък, който мен ме напряга неистово“, добави той.

По думите именно пазарлъците водят до създаването на статуквото.

„Симеонов казал, че новите патриоти не били патерица на ГЕРБ? Никой да няма никакви илюзии. Всички приказки на патриотичните формации са дим над водата. Единствената идея е да се докопат до властта и да напълнят гушите“, коментира той новата коалиция между Каракачанов, Марешки и Симеонов.

Факти

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената