in

Хаджигенов: Дончева няма друго поведение освен командирското

768x432 5

„Татяна Дончева явно очакваше БСП да отстъпи. Познавам я отдавна и тя няма друг вид поведение, освен командирското. Това за мен не е проблем. Тя опитва, не става и продължаваме нататък. Вероятно някъде минава. При нас обаче не. Гледам, че и на „Позитано“ не е минало“.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ по адрес на коалиционния партньор от „Движение 21“ в предаването „Алтернативата“.

„Какво делим? Делим новото от старото. Старите и опитни политици казват едно, но правят друго. Мога да дам пример: „Няма да водя листи, няма да участвам в нищо“ – След два дена водим листи. „Ще вляза в Парламента и ще дам път на младите“ – Вече сме зам.-председател на Парламента. Това е най-дребният пример за политически пазарлък, който мен ме напряга неистово“, добави той.

По думите именно пазарлъците водят до създаването на статуквото.

„Симеонов казал, че новите патриоти не били патерица на ГЕРБ? Никой да няма никакви илюзии. Всички приказки на патриотичните формации са дим над водата. Единствената идея е да се докопат до властта и да напълнят гушите“, коментира той новата коалиция между Каракачанов, Марешки и Симеонов.

Факти

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

emil koshlukov 371498 810x0 1

БНТ отговори на Минеков: Не сме прекъсвали програмата заради брифинг на ГЕРБ

0000290729 middle

Протестиращите блокирали 2300 души в ДАНС