in ,

Хаджигенов: Най -добре е Дончева и Тошко да заживеят заедно

“Ако трябва да бъдем сериозни, мисля, че Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се хванат за ръка и да започнат да живеят заедно.

Ще се справят по -добре в шоуто.” Това заяви адвокат Николай Хаджигенов по повод скандала, който избухна с обвинението срещу Дончева, че иска да раздели групата ИТН с 500 000 лева.

От ДБ отказаха да коментират дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото Народно събрание още преди избора на 47 -ия парламент, съобщи Bulgaria On Air.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1630895546 69 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Британски генерал: Дори талибаните не очакваха да превземат Афганистан толкова бързо

Британски генерал: Дори талибаните не очакваха да превземат Афганистан толкова бързо

2021 09 06 08.23.45 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов: Съединението прави силата, защото заедно сме по-силни от хаоса

Борисов: Съединението прави силата, защото заедно сме по-силни от хаоса