in

Хаджигенов с остър коментар за Петър Илиев!

Screenshot 20210809 081343 Chrome

В неделния ден депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ адв. Николай Хаджигенов в интервю изказа остри реплики за предложените за министри на вътрешните работи и правосъдието Петър Илиев и Иво Атанасов.

Депутатът заяви пред БНР вчера: „Като погледнем кандидата за МВР, бягаме с писъци оттам. Предложението за правосъдното министерство е толкова потресаващо. Не ги познавам и двамата, с Иво Атанасов сме разменили няколко думи, а другият не знам кой е“.

„15 000 са адвокатите в Българя – малко са непотресаващи“, заяви пред БНТ народният представител от ИБГНИ.

Спорът по Истанбулската конвенция, адвокат Хаджигенов коментира като „непросветност“. Според него нямало общо с това мъже да раждат, а „на Балканите да спрем да си шамарим жените след втората ракия“.

„Предложеният за зам.-министър по сигурността и вътрешния ред е минавал поне веднъж през РПУ. Има опит и с това, освен със счетоводството“, намекна депутатът по повод Петър Илиев. 

„Не виждам причина Петър Илиев да бъде бутан за какъвто и да е обществен пост. Той е компрометиран, дори и само по темата за плагиатство“, допълни Хаджигенов по темата.

Виждам желание в „Има такъв народ“ само за тоталитаризъм. Сега казват – или ни подкрепяте, или отново на избори. Третият мандат (бел. авт. – с БСП) е напълно възможен.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

68ef16777 kiril petkov2

Вижте за по-малко от три месеца Министъра на икономиката, Кирил Петков какво е направил.

9ed4d889170

Петър Илиев: Голям страх тресе кочината