in

Харизанов: ИТН никога не са желаели да управляват

“ИТН никога не са желаели да управляват. Изборът на тройен коалиционен премиер за борба със статуквото е най -смешното сериозно нещо, което някога се е случвало в политиката.” Това каза политологът Георги Харизанов по БНТ.

Според него и двата проекта на правителства на “Има такъв народ” имали за цел да не бъдат приети и гласувани. „Тяхната политическа култура и политически интелект поне осъзнават, че не могат да управляват“, обясни Харизанов.

“Не си спомням, че лидерите на ИТН са лъгали толкова яростно. Чакаме около месец Кирил Петков да отиде в Букурещ да си вземе документите”, каза той на въпрос дали проектът на Кирил Петков и Асен Василев е новият ИТН. И предупреди, че „романтичният период ще приключи рано или късно“.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

8036981142b5d44e47840d8fec1ecd3b

Илхан Кючюк: Пеевски не се занимава с продажба на паспорти

991 ratio maia manolova izbori

Манолова: Призовавам за обединение „Демократична България“ и новата формация около Кирил Петков и Асен Василев