Home » Новини » Христо Иванов: Гласувайте, не оставяйте надеждата на други

Христо Иванов: Гласувайте, не оставяйте надеждата на други

Сподели новината

Доказахме, че сме способни да отстояваме най-тежките проблеми. Не съм човекът, който трябва да наказва, съдът и прокуратурата са тези институции. Ние сме доказали, че се борим при трудни политически условия. Струва си хората да заложат на тази сигурност и предсказуемос, които ние представяме.

Това каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов по БНТ. За нас участието в управлението не е самоцел. Но е наша цел. Имам прекрасен отбор, Излезте, гласувайте, не оставяйте надеждата на други. Подкрепете дълбоката амбициозна и реалистична промяна.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената