in

Христо Иванов: Гласувайте, не оставяйте надеждата на други

Доказахме, че сме способни да отстояваме най-тежките проблеми. Не съм човекът, който трябва да наказва, съдът и прокуратурата са тези институции. Ние сме доказали, че се борим при трудни политически условия. Струва си хората да заложат на тази сигурност и предсказуемос, които ние представяме.

Това каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов по БНТ. За нас участието в управлението не е самоцел. Но е наша цел. Имам прекрасен отбор, Излезте, гласувайте, не оставяйте надеждата на други. Подкрепете дълбоката амбициозна и реалистична промяна.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

thumb 768x0 Б.Б 10 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов от Видин: Гласувайте масово, така трудно ще направят уйдурмата

Борисов от Видин: Гласувайте масово, така трудно ще направят уйдурмата

2becd97f642644d28e6dddd815802cd0 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Последният ден на Диктатора! Стилът а ла „проста кърджалийска п..ка“ си отива

Последният ден на Диктатора! Стилът а ла „проста кърджалийска п..ка“ си отива