in

Цветан Цветанов: Съставяне на правителство ще е изненада

”Да се състави правителство ще бъде изненада”, това каза в предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS Цветан Цветанов, председател на ”Републиканци за България”.

За него страната се нуждае от стабилност, затова е важно да има правителство и парламент с по-дълъг живот, но не вярва това да се случи. Цветанов очерта ситуацията като сложна, в която политически лидер няма да бъде председател, както ще липсва мнозинство, което да го подкрепя.

Но председателят на “Републиканци за България” вижда възможност за нормално функциониращ парламент, с реален парламентарен контрол.

Той е убеден, че правителство може да се осъществи само с първия даден мандат, като вторият и третият са почти невъзможни, и предвижда нови избори.

За Цветан Цветанов ниската активност на гласуване е признак за разочарованието на хората и причината не е в летния сезон или друга причина.

Политикът смята, че трябва да се престане с личностните нападки, а когато се претърпи загуба, да се опонира и атакува политическия противник по политики. За него диалогът е най-важен, за постигане на решения.

Бившият вътрешен министър оцени работата на Бойко Рашков като агресивна и смела и изрази надежда да е законосъобразна.

Цветан Цветанов потвърди, че “Републиканци за България” продължава своята дейност.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

8bfd8f8c3 hristo ivanov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Христо Иванов зове: Дайте да извадим ДПС от решенията и да видим дали това няма да промени България

Христо Иванов зове: Дайте да извадим ДПС от решенията и да видим дали това няма да промени България

phphayvt2 559x345 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Президентът на КНСБ: Минималната пенсия трябва да се вдигне с над 20%

Президентът на КНСБ: Минималната пенсия трябва да се вдигне с над 20%