in

Част от Демократична България няма да подкрепят кабинет на ИТН

Късно снощи Националният съвет на „Зелено движение“, което е част от коалицията „Демократична България“, е взел решение неговите народни представители да не подкрепят предложения състав и структура на министерски съвет от партия „Има такъв народ“. Новината потвърди Борислав Сандов, съпредседател на „Демократична България“ и „Зелено движение“, информира БНР.

Вчера президентът Румен Радев подписа указ, с който предлага на Народното събрание да избере нормирания за премиер от ИТН Пламен Николов.

Очаква се парламентът да гласува предложения проектокабинет идната седмица.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Screenshot 20210807 120136 Gallery - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стефан Янев с предупреждение към българите!

Стефан Янев с предупреждение към българите!

87ef47e71 stefan ianev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стефан Янев: Теоретично е възможно служебният кабинет да продължи като редовен

Стефан Янев: Теоретично е възможно служебният кабинет да продължи като редовен