in

Четирима нови заместник областни управители

5d7831763 stefan qnev bgnes

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови четирима заместник областни управители.

За заместник областен управител на Област Благоевград е назначен Стоян Христов. Същата длъжност той е заемал и през 2017 г. От 2017 г. досега е бил директор на Дирекция „Административно-правно и информационно обслужване“ на Община Гоце Делчев. Преди това близо седем години е бил служител в общинската администрация на Благоевград. Юридическото си образование е получил в СУ „Св. Климент Охридски“.

Илия Илиев е назначен за заместник областен управител на Област Видин. В периода 1997 – 1999 г. е бил заместник-кмет по икономически въпроси на Община Видин. След това работи в банковата сфера. Висшето си икономическо образование е завършил в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – Свищов.

За заместник областен управител на Област Монтана е назначен Кирил Делев. В периода 2011 – 2014 г. е бил зам. изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, работил е също в Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ – Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Ветеринарна медицина“ от ВИЗВМ – Стара Загора.

Андрей Кадишев е назначен за заместник областен управител на Област Смолян. В периода 2017 – 2019 г. е заемал поста общински съветник в Община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД „Предприятие ВЕЦ“ – София. Висшето си образование е завършил в Техническия университет във Варна.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

1c0eeb3be bimbalov

Радослав Бимбалов: Това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо

d060246bb mosv 1232

МОСВ потвърди данните на Евростат, че България е с най-мръсен въздух в ЕС