Home » Новини » Човек от екипа на Бербатов скочи на Гонзо

Човек от екипа на Бербатов скочи на Гонзо

Сподели новината

Борис Станков от екипа на Димитър Бербатов атакува Георги Иванов, без да споменава името му. Както е известно, Гонзо също се впуска в борбата за футболния трон на България.

„Колегиалност, спортсменство и морал. Това са трите важни думи за всички кандидат-президенти на БФС.

ОБАЧЕ! Искам да попитам един от кандидатите, заемайки административна позиция (директор) във футболния съюз, нормално ли е да използва всички ресурси на БФС плюс организиране на транспорти и тем подобни, за да си промотира кандидатурата?

Защо не е в неплатен отпуск?

Защо не се обявяват публично тези срещи с клубовете?“, написа Станков. От текста се разбира, че той има предвид Гонзо, който е именно технически директор на БФС.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар