Home » Новини » Ще глобяват, ако храните бездомни животни

Ще глобяват, ако храните бездомни животни

Сподели новината

Кметът на Кричим публикува във Фейсбук, че ще има глоба между 50 и 500 лв за хората, които хранят бездомни животни. По този начин той предизвика недоволство от страна на любители на животни и природозащитници.

Кметът Атанас Калчев призовава за спиране на порочната според него практика за хранене на бездомни животни. Според него именно тази практика застрашава живота на гражданите. Получават се сигнали за агресивни животни, които нападат хора.

Кметът пояснява, че призовава хората, които отварят сърцето си за бездомните кучета да ги приберат в домовете си и там да се грижат за тях, както поискат.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената