in ,

Явор Божанков, БСП: Не се страхуваме с кого ще ни „опаковате“ преди изборите – важно е, че подкрепихме увеличаването на доходите на възрастните хора

“Експертите на БСП искаха да преизчислят всички пенсии. Това не беше подкрепено от други партии. Мотивите да се иска преизчисляване на пенсиите и да се води системна борба за увеличаване на доходите на възрастните хора са повече от всякога – увеличаване на цените на парното, газ, електричество, храна с двуцифрени проценти, трябва да увеличим доходите на пенсионерите, които са на ръба на оцеляването “, обяви от трибуната на Народното събрание депутатът от„ БСП за България “Явор Боянков.

Той уточни: “Тъй като нашето предложение не беше подкрепено, ние подкрепяме другите предложения, които са насочени към увеличаване на доходите на пенсионерите, без да се притеснявате с кого ще ни” опаковате “предварително – с това или онова. Защото когато се върнем назад на нашите майки и бащи, на възрастните хора, на нашите гласоподаватели, които ни гледат и са ни изпратили с надежда, трябва да дадем ясен отговор на това, което сме направили, за да увеличим доходите им. ”

„И е срамно, недопустимо, както в предишното събрание, с процедурни трикове, предизборни аргументи и атаки срещу това кой с кого е и коя коалиция, за пореден път да оставим възрастните хора без доходи в тази трудна ситуация.“ Това заяви депутатът, след като БСП за България подкрепи добавка от 120 лв. На месец за всички пенсионери до края на годината.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

409c660d2 kornelia radev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БСП върна мандата на президента

БСП върна мандата на президента

991 ratio mika zajkova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мика Зайкова: 370 лева плюс 120 лева, благодаря, ставам богата

Мика Зайкова: 370 лева плюс 120 лева, благодаря, ставам богата