Home » Новини » Янев: Създават нова митология около мен със снимката с Митрофанова
d18fd0bdd0b5d0b2 d181d18ad0b7d0b4d0b0d0b2d0b0d182 d0bdd0bed0b2d0b0 d0bcd0b8d182d0bed0bbd0bed0b3d0b8d18f d0bed0bad0bed0bbd0be d0bcd0b5 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Янев: Създават нова митология около мен със снимката с Митрофанова

Янев: Създават нова митология около мен със снимката с Митрофанова

Снимката на Стефан Янев с посланика на Русия Елеонора Митрофанова е излязла в публичното пространство, защото е необходимо около бившия служебен премиер и неговата партия “Български възход” да се създаде “нова митология”. Това заяви самият Янев пред Bulgaria ON AIR.

“Каква е тази митология и какъв е подтекстът на снимката, не искам да коментирам, но като министър-председател съм се срещал не само с посланик Митрофанова, но и с други посланици – и от ЕС, и от страни извън ЕС.

Още по темата

18 май 2022 13:47

158

18 май 2022 13:16

315

Това е част от нормалния дипломатически диалог, който се води в кабинета на министър-председателя”, уточни лидерът на “Български възход” и обясни, че на срещата е ставало дума за летния туристически сезон.

Завидните прогнозни резултати на партията му, според които тя би влязла в следващия парламент при избори днес, се дължат на работата на Янев като служебен премиер, стана ясно от думите му.

“Резултатите отдавам на мнението на хората относно дейността ми като служебен премиер през изминалата година и на факта, че през цялото това време с екипа си сме се стремили да не обещаваме много, но това което обещаваме – да го изпълняваме”, изтъкна Янев.

По думите му “Български възход” е автономна партия и не е свързана с никакви личности. Янев категорично отрече да е свързана с президента Румен Радев.

“Нека всички хора, които твърдят това нещо, да го подкрепят с аргументи, защото, когато няма аргументи и потвърждение на тези твърдения – това се превръща в митология. Това е самостоятелен субект, обяснявал съм го и преди, не искам да се спекулира с този мит, защото този мит води до едно твърдение, което не мисля, че е приятно”, добави Янев.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-22

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Летният сезон започна с недостиг на работна ръка

Сезонът по морето започна отново с недостиг на работна ръка. От бранша разчитат на ученици ...