Home » Новини » БОЕЦ: Оставка на министър Минеков- пазителя на мултаците и мафията!

БОЕЦ: Оставка на министър Минеков- пазителя на мултаците и мафията!

Сподели новината

ОСТАВКА!
Оставка на министър Минеков- пазителя на мултаците и мафията!
БОЕЦ публикувахме писмото на министър Минеков, касаещо проекта „Ларгото“ и наложените от Брюксел санкции.
В писмото Минеков обявява всички дейности, актове и контрол в този проект за напълно законни, като според него наложената санкция от OLAF за корупция и нарушения и техните констатации са „незаконосъобразни“! Минеков НЕ оспорва санкциите, като прекомерни, или преувеличени, а ги обявява за „незаконосъобразни“.

В същото време обявява всички дейности по Ларгото за ЗАКОННИ!
БОЕЦ нарекохме това действие на Минеков „ПРЕДАТЕЛСТВО“! От години той говори само за този проект и какъв грабеж представлява. А като стана министър изведнъж проектът се оказа „чист като сълза“. Виждали сме такива срамни преобръщания много пъти.
Попитан от Диков за логиката на своите действия, Минеков заяви, че „защитава държавата“. Реално защитава корумпираните и корупцията.
Тезата на Минеков, че не трябва да разкриваме престъпленията на управляващата ни мафия, за да не връщаме пари на Брюксел, е фактически изразена от него публично в интервюто му при Диков. БОЕЦ няма как да приемем това. По логиката на Минеков, Гешев е най-големият защитник на държавата тогава! С какво Минеков е по-различен от Гешев? С какво Минеков е по-различен от Министър Танева, която в „онова видео“ призоваваше да не казваме на Брюксел за далаверите в земеделието?


Минеков не пази държавата. Минеков пази Рашидов, Банов, Буда, бандата му и корупцията.
Затова ли Отровното Трио саботира протеста на БОЕЦ миналата година на 16.07.? Беше ги страх да не падне Буда и мафията да загуби контрола? И три месеца играеха сценария за своето влизане във властта на гърба на гражданите? За да „пазят държавата“?


БОЕЦ винаги сме изразявали и отстоявали позицията, че всички схеми и престъпления трябва да бъдат разкрити и разобличени, виновните съдени и ТЕ да връщат откраднатите пари. Осем години водим тази битка и няма да позволим поредната подмяна да се случи!
Незабавна оставка на Минеков, като и той трябва да бъде съден за укривателство и осуетяване разкриването на престъпление.
Ще сезираме европейската прокуратура за казуса и укривателството на Минеков.
Битката продължава!

БОЕЦ

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената