Home » Новини » БСП и ”Демократична България” решават днес съдбата на правителството на Слави Трифонов

БСП и ”Демократична България” решават днес съдбата на правителството на Слави Трифонов

Сподели новината

Ключов ден за бъдещето на проектокабинета на ”Има такъв народ”. Очаква се днес след заседание на Националния съвет да стане ясна окончателната позиция на БСП. И ”Демократична България” решават днес – след заседание на парламентарната група на обединението.

Вчера лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че подкрепа за предложения кабинет ще бъде дадена, ако бъде оттеглена кандидатурата на Петър Илиев за вътрешен министър и вицепремиер по сигурността.

До момента е ясно, че депутатите от една от политическите сили в коалицията – тези на „Зелено движение“, ще гласуват против.

От „Изправи се БГ! Ние идваме“ заявиха вчера, че ще гласуват „против“ така предложеното правителство.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената