Home » Новини » Васил Божков за изслушването от „Магнитски“

Васил Божков за изслушването от „Магнитски“

Сподели новината

Преди половин месец заявих публично желанието си да бъда изслушан от парламентарната комисия  “Магнитски”.  Все още никой не ме е потърсил.

За сметка на това Европейската комисия потърси властимащите ни във връзка с действията им за прилагане на екстериториални закони на територията на независима държава, членка на Европейския съюз. Действията на управляващите нарушиха законовите права на хиляди граждани и погазиха Конституцията. Не мога да разбера България независима ли е или сме територия на експерименти, които задокенските господари не могат да си позволят дори в собствената си страна?

Още един път настоявам да бъда изслушан от парламентарната комисия “Магнитски”. Ако те нямат желание, в Брюксел вече проявиха интерес. 

Васил Божков/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената