Home » Новини » Вебер: Притеснителни са заканите на Рашков

Вебер: Притеснителни са заканите на Рашков

Сподели новината

„Заканите, които служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отправи от парламентарната трибуна днес, са притеснителни. Това не е част от един демократичен процес“. Така председателят на парламентарната група на Европайската народна партия Манфред Вебер коментира изказването на министър Рашков от парламента за арест на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от actualno.com.

„Съжалявам, че по време на мутренските времена не се справихме с вашия лидер, но дайте ми време”, заяви от парламентарната трибуна Рашков към депутатите от ГЕРБ. Това разпали спор в залата и накара евродепутатите от ГЕРБ да поискат изказването и заканите на министъра да се разгледат в комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европарламента.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената