Home » България » Вера Иванова от системата ни убива: КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК❓❓❓

Вера Иванова от системата ни убива: КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК❓❓❓

Сподели новината

Как се стигна до момента,в който 95 народни избраници гласуваха против правото на хората със социална инвалидна пенсия да съществуват???
38 депутата от ГЕРБ-СДС и 57 от ИТН с лека ръка измъкнаха 7-те хляба месечно от ръцете на хората,които и до контейнерите за боклук не могат да стигнат,за да се нахранят от там.


Ситият на гладния не вярва,нали ???
Демократична България се въздържа и не взеха отношение към хляба на най- уязвимите с изключение на един ,проявил доза човечност.
От ДПС пет проявиха доза човечност.
От ИТН един.


Всички от БСП и ИБНИ гласуваха ЗА!
След повече от 8 часа дебат ,се установи,че единствено 3-ма от 240 законотворци имат представа,за проблемите на забравените от всички(Мая Манолова,Георги Гьоков и Хасан Адемов).А писахме до всички.(и специално до председателя на НС)Само Мая Манолова внесе корекция и се опита на поправи фаталната несправедливост с намалението на пенсиите.Протестираме и сме пред Народното събрание от години.Обяснявахме.
Глас в пустиня!

Вера Иванова от системата ни убива с пост в фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената