Home » Новини » Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи

Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи

Сподели новината

Делото срещу виновника за смъртта на журналиста Милен Цветков ще бъде отложено. Причината е съдебен заседател, който е под карантина, обяви Нова телевизия.
В края на миналия месец беше доказано, че Кристиан Николов няма психически заболявания и може да поеме отговорност за деянието си. Такъв беше извода от психологичната експертиза, която се проведе по делото.
Специалистите са на мнение, че убиецът притежава висок интелекст но няма достатъчно самоконтрол и за момента се знае че по време на пътното произшествие е бил под влиянието на четири вида наркотици.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената