Home » Новини » Десислава Атанасова: Няма как да „изчегъртат“ всички, гласували за ГЕРБ

Десислава Атанасова: Няма как да „изчегъртат“ всички, гласували за ГЕРБ

Сподели новината

Заявките за изчегъртване звучат нелепо на фона на това, че никой не си представя да изчегърта над 840 хил. хора, подкрепили ГЕРБ в продължение на години. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ представителят на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„В последно време виждам все повече заявки, че нещо ще се променя драстично и драматично не само за ГЕРБ, но като че ли и за българските граждани. Имам чувството че съм в някаква машина на времето“, допълни още тя.

Атанасова коментира и ситуацията със санкциите, наложени от САЩ по закона „Магнитски“:

„Единствено ГЕРБ може да носи отговорност за едното лице, посочено в доклада на финансовото министерство на САЩ и това е Александър Манолев. Много преди САЩ да ни кажат, че трябва да потърсим отговорност ние сме се ангажирали с нея“, заяви тя.

Тя допълни още, че в мига, в който Александър Манолев е станал известен с това, че има данни за злоупотреби по отношение на къщите за гости, от ГЕРБ са се разделили с него и той вече не е част нито от управлението, нито от партията.

Атанасова коментира и санкциите срещу депутата Делян Пеевски:

„Това е народен представител от ДПС. Ние никога не сме били зашити с Делян Пеевски, за да се отшиваме. Този човек през всичките тези години е издиган за народен представител от ДПС и е предлаган от ДПС за различни постове“.

По проблема с машинния вот Десислава Атанасова заяви, че трябва да знаем как ще гласуват българските граждани, тъй като до изборите остават 37 дни. Според нея, ако сега казусът с машините в чужбина не бъде решен, избирателите там няма да гласуват с машина.

По думите ѝ някои партии бягат от отговорност и казват, че проблемът е на ЦИК, но тъй като представителите на ЦИК са избрани от партиите те също трябва да носят отговорност.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената