Home » Новини » Доган не беше поканен в комисията на Росенец. ДПС не се сещат какво точно трябва да каже

Доган не беше поканен в комисията на Росенец. ДПС не се сещат какво точно трябва да каже

Сподели новината

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не беше поканен в комисията „Росенец“. ДПС не помнеше какво точно имаше да каже през комисията. Това стана ясно от думите на народния представител от Движението Хамид Хамид пред БНР. „

Да напомня на председателя на тази комисия, че четирима души не могат да вземат такова решение. След това той призна, че решението е взето при липса на кворум, т.е. няма такова решение. Възможно е да се направи нов опит, но какво трябва ли г -н Доган да каже на тази комисия, че не си спомням. Има всички документи от всички държавни институции. Тази база има собственици, които могат да бъдат чути „, обясни той.

Според него има сатанизация на ДПС, което не е нещо ново, но подчерта, че това ги е направило по -силни, а поведението им не се нуждае от корекция. От думите му стана ясно, че ДПС не е взело нарочно становище по въпроса дали изборите през ноември трябва да са на една дата, или поотделно – парламентарна и президентска.

Хамид Хамид подчерта, че Движението за права и свободи ще подкрепи приемането на допълнителни средства за пенсионерите в бюджета. По отношение на евентуален политически проект на двамата министри Асен Василев и Кирил Петков Хамид отговори, че ДПС не се смущава от появата на нови политически проекти.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената