Home » Новини » Елена Гунчева: Наглост, породена от безнаказаност

Елена Гунчева: Наглост, породена от безнаказаност

Сподели новината

Изумявам, когато виждам как политици, които са корумпета почти или дори повече от Онуй, си позволяват да коментират сегашната политическа ситуация. Наглостта, породена от безнаказаността, няма паралел в историята!

Компрометирани личности, спорни политици, хора, докарали България до пълно зачеркване на демокрацията и поставили ни в услуга на чужди държави, гордо си развяват мнението, а журналиститутките послушно ги публикуват.

Иван Костов – една от най-спорните фигури на прехода. По негово време държавата също беше напълно овладяна от новите „демократи“, като се разграбваше имуществото на народа и се преразпределяше между новите радетели за демокрация и свобода. Докато си говореше с теменужки, мина приватизацията на „БГА „БАЛКАН“ -за 150 000 долара – на практика без пари. Много хора са забравили и за аферата „Сапио“ – фондацията, ощетила с милиони държавата, заради разрешен безмитен внос. Корупцията бележи цялото негово управление, а той бламира усилията на прокуратурата и службите за разкриването й.

И точно той е безнаказан. От скромен преподавател по политикономика в „Карл Маркс“, Костов се превръща в един от милионерите на прехода. Явно е спестявал от закуски, дори от обяди! А ние – тулупите, наивно вярвахме, че ще ни оправят новите политици, които наричам новите бандити. Погледнете снимката и кажете за кого сте чували нещо добро?!?

И затова изграждането на демокрация и независима държава, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ – за ограбеното през тези 32 години, за пропиляните съдби, за прогонените млади хора, за възрастните, починали в мизерия и самота, за загиналите поради липса на здравеопазване, заради опростачването на българския народ!

ДОКАТО НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ, НЯМА ДА ИМА НОВО НАЧАЛО! А старите муцуни ще продължават нагло да ни се хилят и да ни дават акъл какво трябва да правим.

Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената