Home » Новини » Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

Сподели новината

Ако никой не ни обърне внимание, те сами ще разберат какво ще се случи на 28 -и – затварянето на всички магистрали и абсолютно всички граници на България.

И за да видим какво ще се случи тогава, ще ги изчакаме дотогава. Този ултиматум бе поставен на правителството от председателя на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов. Собственици и служители на ресторанти и хотели протестираха във Велинград срещу наложените противоепидемични мерки. Те настояват за отмяна на ограниченията или обезщетенията, в противен случай гражданското неподчинение се планира в края на септември, уточни БНР.

Таксиметрови шофьори се присъединиха към представителите на туристическия бизнес. Протестиращите дадоха на правителството до 28 септември да изпълни исканията им.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената