Home » Новини » С извинение, Плювналиев!

С извинение, Плювналиев!

Сподели новината

Вчера явно съм пропуснала последното логорейно изстъпление на Бившия Плювналиев. Вярно, че мъжете на тази възраст също ги тресе критическата, но все пак синоптичката трябва да вземе някакви мерки и да не го пуска да се излага публично.

От друга страна, след разпускането на парламента и назначаването на служебно правителство от Президента Радев, разбираемо е, че Плювналиев е изпаднал в амок и държи да сподели състоянието си с всички!

Чехльо твърди, че Президентът Радев не можело да говори така, един президент така не говорел! Вярно ли, бре, Чехльо!?! Може би един президент според теб трябва да ибрикчийства на този, който го е сложил там да му топли мястото /цитирам Онуй, да се свети името и маслото Му/.

Може би жената на президента трябва толкова да я е срам, че дори да не се появява цял мандат до него, за да обира и тя резила. Може би трябва да допуска да чукат с пръст по челото му и да му показват, че е пудел на каишка на премиера!?! Може би трябва да мяка като кастриран котарак и да се търкаля за саламче!?!

Съществото Плювналиев е толкова далеч от представата за държавник и политик, че дори моята необяттна фантазия трудно си го представя в тази роля. Срамът ни ще бъде вечен, че този малодушен, мекушав, гъзомийнически човечец, който не е наясно със себе си, ни е бил държавен глава.

И е добре отвреме навреме да го поглеждаме, за да видим КАКВИ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ! Лекувайте го и не го показвайте!

Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената