Home » Новини » Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.

Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.

Сподели новината

Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха. На много им светна, че Слави никога не е бил протест. Да седиш в телевизора си не е протест, да се криеш не е протест, да лъжеш, че си от протеста, не е протест. Да си с дпс не е протест, а си е баш мутренско статукво.

Утре ще видим поредните нелепи хора, предложени от мутрите итн да управляват. Чудя им се на тези сламени човеци– защо се навират в този зле скалъпен мутренски филм? Защо се излагат? Ами то човек за едната чест живее.

Татяна Кристи/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената