Home » България » Хаджигенов: Най -добре е Дончева и Тошко да заживеят заедно

Хаджигенов: Най -добре е Дончева и Тошко да заживеят заедно

Сподели новината

„Ако трябва да бъдем сериозни, мисля, че Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се хванат за ръка и да започнат да живеят заедно.

Ще се справят по -добре в шоуто.“ Това заяви адвокат Николай Хаджигенов по повод скандала, който избухна с обвинението срещу Дончева, че иска да раздели групата ИТН с 500 000 лева.

От ДБ отказаха да коментират дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото Народно събрание още преди избора на 47 -ия парламент, съобщи Bulgaria On Air.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената