Home » Новини » Христо Иванов пак настоя: Борисов и Гешев са сред укривателите на побоя над протестиращи

Христо Иванов пак настоя: Борисов и Гешев са сред укривателите на побоя над протестиращи

Сподели новината

Бойко Борисов и Иван Гешев са били част от укривателството на това престъпление, защото това, което видяхме на записа, е престъпление. За това отново настоя съпредседателят на „Демократична България“ (ДБ) Христо Иванов. Той коментира кадрите с полицейско насилие над протестиращи миналата година.

„Бойко Борисов се скри от парламента и не стана депутат, за да не понася отговорност. Утре ще внесем искане да бъде изслушане в Народното събрание и на Иван Гешев“, заяви той пред БНР.

По думите му част от това престъпление е и потъпкването на достойнството на българската полиция, която е един от символите на републиката:

„Това престъпление включва политическите поръчители“, каза още Иванов и спомена, че отговорност носят и бившите МВР шефове Младен Маринов и Христо Терзийски, които са сегашни депутати.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената