Home » Новини » 11 знака, че сте готови за брак НЕДЕЛЯ

11 знака, че сте готови за брак НЕДЕЛЯ

Сподели новината

Бракът е една от естествените стъпки, които много двойки предприемат, след като е минало достатъчно време, за да почувстват, че искат да узаконят и заздравят връзката си, да я направят официална. Всъщност няма нищо магическо в това да се ожениш. Бракът може или да заздрави отношенията и да ги направи още по-хубави, или да превърне нездравите и разрушителни отношения в още по-дълбок трап, в който да пропадате ден след ден.

Отношенията във връзките са сложни. И няма как да е иначе, защото не само би било скучно, а е и трудно да бъдете в тотална хармония с друго човешко същество, още повече всеки ден до края на живота си. Проблеми и конфликти се появяват непрекъснато. Те са част от живота. Ако обаче въпреки тях изпитвате желание да прекарате времето си с човека, когото сърцето и умът ви са избрали, значи сте от късметлиите в любовта. А бракът е само потвърждение на емоционалната, физическата и духовната връзка между вас и партньора ви.

В една отдадена и здрава връзка е важно да имате партньор, който е готов да носи отговорност за собствените си проблеми, а да не ги прехвърля на вас. Добрият партньор трябва да умее да се грижи добре за здравето си, да е отдаден на връзката, но и на своите интереси, което да го прави пълноценен човек. В такива условия партньорствата процъфтяват, защото отношенията са стабилни и здрави.

Когато с партньора ви решите да предприемете тази важна стъпка в живота си, да се ожените и да продължите напред като законна двойка, ще проведете важните разговори, необходими за установяването на целите и посоката в общото ви бъдеще.

А дотогава, ако връзката ви отговаря на тези 11 показателя, значи наистина сте готови да се ожените:

1. Обичате и уважавате както себе си, така и партньора си. Чувствате се комфортно във връзката си и като самостоятелни личности.

2. Можете да бъдете напълно искрени и да се държите неподправено, когато сте заедно.

3. Открили сте еднакъв начин да споделяте отговорностите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.