Home » Новини » 38-годишен бивш украински национа се бори за живота си в болница

38-годишен бивш украински национа се бори за живота си в болница

Сподели новината

Бившият нападател на украинския национален отбор – Артьом Милевски, е в болница в много тежко състояние, разкри Александър Алиев, с когото са били съотборници преди време. По време на кариерата си 38-годишният футболист многократно е имал проблеми с алкохола, но пък показа дълголетие и се отказа преди 2 г.

„Слава Богу, успяхме да го настаним в болницата. Вече е там от 5 дни. Състоянието му е много сериозно, но лекарите полагат усилия. Бих искал да изразя дълбоката си благодарност на Динамо Киев и най-вече Игор Суркис, който пое всички разходи. Посещавам го в болницата през цялото време“, каза Алиев във видео в социалните мрежи.

Наскоро здравословното състояние на Артьом Милевски започна активно да се обсъжда в социалните мрежи. Това се случи, след като той публикува видео, в което се подписва на топка и тениска за благотворителност. Феновете обърнаха внимание на факта, че е бил пиян, а заключението бе направено заради неразбираемата му реч.

Милевски има 50 мача и 8 гола за Украйна, обличал е екипите още на Динамо Киев, Газиантеп, Хайдук Сплит, Динамо Брест и Минай.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар