Home » Любопитно » 4 ценни урока от случайния секс

4 ценни урока от случайния секс

Сподели новината

Има периоди, в които всеки е имал сексуални срещи с партньори, с които не би завързал сериозни отношения. Най-често заради идеята да се отърсиш от нещо или да си изясниш моментна емоционална ситуация. И понякога от тези случайни срещи се научават ценни уроци, пише woman.bg.

Ценете собственото си тяло

„Тялото ми си е супер, въпреки че години наред се опитвам да го променя. Точно този небрежен секс ме научи да се чувствам комфортно в собствената си кожа и да спра да се интересувам от това, което мъжете мислят.“, твърди жена, отдала се на спонтанен секс.

Сексът е забавен, когато е спонтанен

Всичко е в тръпката, в момента, който кара всяка твоя фибра да трепери от желание. Случайният секс учи на това – да се радваме на момента и да се освободим от задръжките и комплексите.

Експериментът е ценен

Винаги има повод и място за нещо ново, а самият факт, че вероятно никога повече няма да видите този човек, буквално отприщва сексуалната енергия.

Дългосрочните сексуални партньори също са ценни

Когато имате до себе си свестен човек, не го пускайте да си отиде, независимо дали става въпрос за добър любовник или добър партньор за сериозна връзка.

Поставете оценка:
2.5

Оценка 2.5 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар