Home » Любопитно » 5 начина на разберете дали жената наистина е получила оргазъм

5 начина на разберете дали жената наистина е получила оргазъм

Сподели новината

Женският оргазъм е една от най-големите сексуални мистерии. Има жени, които са наясно как да помогнат на собствената си кулминация си, а също и на партньора им да ги задоволи, има и такива, които разчитат на уменията на любовника в леглото.

Понякога жените симулират удоволствието си, за да зарадват любимия, а други го правят, за да приключат по-бързо с креватните упражнения. Но има някои показатели, за които мъжете могат да следят, за да се уверят, че са задоволили партньорката си.

Сексът надхвърля самия полов акт и може да обхване удоволствието по много начини, които не е задължително дори директно да включват гениталиите. Оргазмичната енергия може да пулсира през женското тяло, без всъщност да достигне до някаква кулминация.

Жените могат да получат различни видове оргазъм: клиторен, влагалищен, анален, на G-точката, на цялото тяло, на зърната на гърдите и други. Затова експертите съветват да потърсите следните реакции:

1. Зачервяване

Сексуалната стимулация и възбуда причиняват повишен приток на кръв към всички капиляри в тялото, включително тези в гърдите и гениталната област. Много жени изпитват зачервяване на кожата на лицето, корема, гърдите и гениталиите по време на възбуда.

2. Контракции и треперене на тялото

Оргазмът се определя като освобождаване на сексуална енергия, което често води до свиване и освобождаване на мускули в тазовата купа, включително вагината. Ако правите секс или използвате стимулиране на пръсти върху жена, ще почувствате свиване на влагалището и освобождаване по време на оргазъм. Може също да почувствате, че вагината се отваря още повече по време на кулминацията, тъй като тялото се отпуска и освобождава натрупаната сексуална енергия.

Оргазмът се състои в 8-12 стереотипни контракции, които се появяват в тазовата мускулатура, започващи и увеличаващи латентността помежду си до тяхното прекратяване. Те могат да бъдат открити най-лесно във вагиналния отвор или ануса.

Някои жени (и мъже) също ще имат треперене и контракции по цялото си тяло, когато имат оргазъм. Макар и да не е невъзможно, тези физически реакции са много по-трудни за фалшифициране.

3. Дишане

То обикновено се променя по време на висока възбуда и оргазъм. Жените започват да дишат много по-бързо, когато се доближат до оргазъм, и често се появява дълбок гърлен звук или писък. Въпреки че това със сигурност може да бъде фалшифицирано, ако се случи заедно с някои от другите физически признаци, може да бъдете сигурни, че е имала оргазъм.

4. Еякулация

Не всички жени еякулират и ако го направят, това понякога е само няколко капки и партньорът им не може да ги види. Но все пак го имайте предвид.

5. Тя ви казва, че е достигнала кулминация

Повечето жени са наясно, че са имали оргазъм въз основа на усещанията, които изпитват и физическата им реакция към удоволствието. Ако мъжът не е разбрал, че жената е преживяла оргазъм, за него е изключително полезно да го чуе директно от нея.

Единственият сигурен начин да разберете е да я попитате. Може да потърсите всички физически признаци на възбуда, докато преминава през цикъла на сексуална реакция, но всичко друго е доста лесно да се фалшифицира.

Поставете оценка:
3.4

Оценка 3.4 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар