Home » Общество » Господин Радев нужна ни е вашата подкрепа за Националният протест, който организираме на 31.03.2021год.
received 447393453009681 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Господин Радев нужна ни е вашата подкрепа за Националният протест, който организираме на 31.03.2021год.

Господин Радев нужна ни е вашата подкрепа за Националният протест, който организираме на 31.03.2021год.

Господин Радев нужна ни е вашата подкрепа за Националният протест, който организираме против дистанционното обучение на 31.03.2021год. Протестът ни ще продължи ефективно до възстановяване на нормален присъствен учебен процес за всички ученици и студенти в България.


В този ден всички родители несъгласни с дистанционното обучение на учениците спираме децата си от дистанционно обучение в знак на протест.
Всички студенти несъгласни с дистанционното обучение също няма да осъществяват своите онлайн лекции дистанционно.
Уведомяваме Ви, че протестът ни ще бъде ефективен докато не се възстанови учебният процес в училищата и университетите в България.
Наясно сме, че невлизането на деца и студенти в онлайн системата крие рискове като на същите могат да се пишат отсъствия.
Господин Радев това което искаме от Вас е вашата подкрепа, защото хиляди български ученици и студенти могат да отпаднат от системата на образованието.
Затова Ви молим подкрепете ни!

Автор: Петя Трендафилова

2021-03-25