Home » Общество » Десислава Атанасова за пенсионерите

Десислава Атанасова за пенсионерите

Сподели новината

„Благодарение на работата на правителството в оставка –  минималната пенсия вече е 300 лв., страната ни е в Банковия съюз , енергийно независима е, учителите получават двойно по-високи заплати“, отчете Атанасова.


Как не ви е срам да се хвалите,че мин.пенсия е станала 300 лв.,та това за хвалене ли е?! Не мисля. За мен това си е чиста подигравка. Не ви виждам как ще живеете един ден с толкова пари …

За вас пенсионерите нямат разходи,нямат нужди,нямат деца и внуци?! Що за хора сте?!Как не ви е срам така да се подигравате?

Олиото поскъпна,хляба поскъпна,за лекарствата няма да коментирам,за тока и водата също!И за вас тези 300 лв. са достатъчни за един пенсионер?! Вие,Борисов и всички останали от Герб сте срам за народа,срам за България.


Автор:Т.Ц.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената