in

Карин дом ще подари 1000 кутии

Карин дом ще подари 1000 кутии с най-необходимото за всяко новородено бебе,в родилните отделения на град Варна.

Първата дама,която получи от подаръчните кутии по проекта е майка на недоносени близнаци- Русалия Йорданова.

Първите месеци от живота на всяко дете са решаващи за неговото формиране като личност и изграждане на привързаност, затова подкрепата в тези първи моменти е ключова. В момента в България няма мащабен и достъпен механизъм за подготовка на родители или подкрепа на родители на новородени и това води до редица предизвикателства и стрес, както за родителите, така и за бебето.

received 930149474440342

Проектът Бебешка кутия е иницииран от Фондация Карин дом,с подкрепата на Фондация Кахане и е вдъхновен от финландския модел,където всяко семейство получава най-важните неща за първите месеци от живота на новороденото.
За да бъде получена такава кутия,няма да има оглед на социалния статус.


Всяка кутия включва следните неща: бебешки дрешки,одеяло,мека играчка,коплект козметика за бебето,еднократни пелени,дървено гребенче,дървена играчка,кърпички от памук,родителски карти на Карин дом за бебета до 6 месеца,създадени от специалистите на Карин дом и ваучер за една безплатна консултация с техния екип.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

FB IMG 1621363876524

БТВ в опит да очернят Министъра на Вътрешните Работи.

received 217820226525626

Тайната сватба на Ариана Гранде