in ,

За половото възпитание на един мъж

Децата задават всякакви въпроси и постоянно се търсят всякакви обяснения. Нашата основна роля като родители, освен да ги опазим живи и здрави, е да пробваме да им отговорим доколкото ни е възможно. 

И това е едно от нещата, на които децата ни учат: да намираме отговори, дори когато ни се струва, че такива няма. 

Тъкмо такива бързи и ловки обяснения успява да измисля Борислав Кузова, след като се сдобива с разкошен син, който има да пита всякакви неща.

Ако питате Борислава на какво я е научил фактът, че е майка на момче, ще ти отговори точно това – блиц разговорите с обяснения по всякакви теми.

А когато синът вече е на 11 години, започват и въпроси, които е съвсем нормално да вълнуват едно момче, навлизащо в тийнейджърството. Борислава е твърдо решена и на тях да отговори. 

И как само го прави…

Аз съм съвременен будител – в смисъл събуждам първо кротко и нежно и после крещя по народа да става за училище. Като такъв имам силен ограмотителен инстинкт, появил се от момента, в който отрокът – на баба златото, на мама и татко гордостта, венецът на творението, разбираш ли, – спря да мучи като маймуна и да сочи с пръст всичко, което не е в устата му. 

Около втората му година, за мое щастие, установих, че може да комуникира и като нормален хомо сапиенс. Или почти. 

Това с Y хромозомата е непоправим дефект и рядко води до смислен разговор, но двата хикса винаги се жертваме. С надежда. Макар често утрото да изгрява без никаква полза.

И тъй сексуалното възпитание и просветителство сме го почнАли отрано. Още като се роди се пробвах да наричам “израстъка” между краката му по научному. 

Баба му ме гледаше супер възмутена и леко потресена, когато питах възпитано: „А на това бебе измихте ли му пениса?“. (Защото в първите няколко седмици го къпеха със съпруга ми, сакън да не го изпусна на главата му с кашкавалените си ръце. Той после съвсем успешно се изтряска съвсем сам, и то неведнъж, та нямаше нужда толкоз да го пазим, де, и все тая.) 

Някъде на шестия месец кандисах на „пишка“, след като при едно посещение на педиатъра и разговори на анатомични теми, жената щеше да си изплюе коронките от надутия ми стил. Представете си, тя го наричаше „чурка“. И това ми било медицинско лице, хайде, де!

И все пак теглих чертата на „чурка“. Категорично! 

Порасна детето така и по чудо нищо му няма от употребата на тая дума, макар и досега да ми е тъпо да го питам с мазен глас на теляк в турска баня дали си е измил… мхм-то. 

Японски лекари: Когато пиете вода сутрин на гладно, се случват 8 страхотни неща в нашето тяло

Някъде петгодишен беше, когато реших да го пробвам дали все пак му е останало нещо в главата от образователните ми методи. Къпя го, значи, пипам разните бъдещи семейни деликатности, и почвам прямо, щото още тогава си беше шугав, а разговорите – на къс спринт: „Кажи ми, бе, маме, ти знаеш ли другата дума за пишка?“. 

И чакам да го ограмотя, разбираш ли, ако се отклони от правия път с разни чурки и бубки. Детето най-спокойно си стиска гуменото пате и ми отговаря с апломб и лека досада: „Знам. Х*й“. 

Мисля, че тогава за първи път си глътнах наедно граматиката барабар с пунктуацията. Какво знам аз, детето е пушка! Образованието в детската градина грешка няма!

Пак някъде там, на петия-шестия му рожден ден черпя махалата с бАмбони и събирам поздравления като цъфнал люляк раншен сняг. Една устата тьотя му изтръска най-искрено да е голям еб*ч. Ясно ви е как съм гледала, а ако не ви е ясно, си представете как се пулите и се давите едновременно, докато мозъкът ви се опитва да намери речевия център и да благодари благоприлично за искреното пожелание, за да не ломотите като след лоботомия. 

В края на краищата наистина не е лошо човек да си е образован в тая област от малък, та като порасне да знае как да използва “израстъка” по другото му предназначение, не само като чурка. Оп, пардон, исках да кажа пишка. Или пенис. Все тая.  

Напоследък с три изречения обяснявам щекотливи въпроси за секса. Владея суперсила! Няма нужда да се чудите Батман или Супермен като отговорът седи срещу вас. Само с един мой поглед и са аут.

Пита детето. И аз отговарям. Само̀ си го проси. Това в нощната лятна тишина на отворени врати, гъз до гъз със съседите. Ама пита не човешки, ами със засилка, тряскайки вратите, глас ли е да го опишеш, провиква ми се жизнерадостно: „Мамо, мамо, мамо, какво е МАСТУРБАЦИЯ?“ 

Баща му междувременно се е промъкнал на пръсти да ме пита време ли било за тоя разговор. Че какъв разговор, бе?! Веднага включвам свръхсветлинна, защото в момента, в който започвам с „Това е да правиш секс със себе си…“, детето разтваря широко и супер възмутено очи, леко отвратено що за перверзно същество съм аз, и тръгва заднишком в другата стая с вик: „А, не, не, не искам да знам…!“. 

Късно е, либе, за китка. Сега съм те набарала. 

Скачам рязко и тръгвам след него, ръсейки мъдрост, щото, налЕ, няма да оставям улицата и Порнхъб да ми учат детето. Съответно скорострелно обяснявам как момчетата си търкат… сешсе… и им е гот и че макакевъзможнобе и момиченцата го правят. 

Детето е на дивана в шок зад три възглавници и си запушва ушите, ама аз от раз му ги дърпам, щотосъмразкрепостенродител, това много ясно, и тия на мен не ми минават. Всичко трябва да се каже докрай, да няма чуденки после и „ама аз не разбрах“. 

Три изречения, пичове. С толкоз обяснявам, щото иначе трябва да го гоня в Занзибар. Спрях се, малко преди да го повредя за цял живот с информацията, че мама и тати също… сешсе. Тоя разговор вчера го водих, де. Пак с три изречения.

Пък всичко тръгна от някакъв филм за супергерои, моля ви се! Какви са тия семейни филми, бе?!

Както и да е. Важното е, че детето ме научи супер ефективно да обяснявам. 

Питах го впрочем дали понякога не му се приисква да има нормална майка. Не, че ще го огрее, де. Ей тъй си питам, да сверя часовника. Слава богу, каза “Не”. Ще му дам манджа и тая вечер. 

Отглеждам дипломат. И мъж.

Източник: maikomila.bg

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

тръмп

СЛЕД ИЗБОРИТЕ: На път ли е Тръмп да загуби и съпругата си?

исулт

63-годишен мъж с инсулт почина! Две болници в София отказват да го приемат