Home » Политика » „На кални бани сме“: Кандидат-депутат взриви мрежата с нагла снимка сред разрушенията от наводненията
„На кални бани сме“: Кандидат-депутат взриви мрежата с нагла снимка сред разрушенията от наводненията

„На кални бани сме“: Кандидат-депутат взриви мрежата с нагла снимка сред разрушенията от наводненията

Сподели новината

Цинично и арогантно поведение демонстрираха двама кандидат-депутати от „Демократична България“, видя 1 ден.

Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова, по-известна с прякора си Летящата козила Ерато, разбуниха духовете в социалната мрежа фейсбук със своя снимка.

Двамата очевидно са отишли да си правят пиар в тежко пострадалото от наводнение село Каравелово, Карловско. Припомняме, че водата причини огромни щети на местните жители, а институциите твърдят, че пълното възстановяване на селото ще отнеме поне година. Само по чудо не се стигна до жертви.

На фона на разрушенията, отнесените пътища, коли и къщи, Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова си щракнаха ухилено до ушите селфи, придружено с текст. „На кални бани сме. Честит празник“.

Едва ли на местните жители обаче им е толкова забавно и едва ли се радват на калните бани като Михайлова и Белобрадова. Припомняме, че повечето от тях бяха принудени да напуснат домовете си и са настанени във временни места за живеене.

„Двама кандидат-депутати от ДБ на Прокопиев, (единият от които и бивш депутат), отишли да се веселят и да си правят пиар и купон на гърба на трагедията на хората в Карловско. Язък за единия, имах добро мнение за него. Хепънинг насред отломките от живота на пострадалите от стихията и безхаберието българи. Това поне обобщава цялото лицемерие и презрение към народа ни от тези политически шанаджии.

„Кални бани“ в това тези душевни несретници обърнаха българската политика“, коментира темата във фейсбук журналистът Николай Бареков.

На кални бани сме

 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Димитър Славчев

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената