Home » Политика » Румен Радев: БСП прояви в консултациите отговорност, зрялост и мъдрост

Румен Радев: БСП прояви в консултациите отговорност, зрялост и мъдрост

Сподели новината

Президентът Румен Радев отправи похвални слова към БСП след проведената среща между него и групата „БСП за България“.

След срещата на Радев по-рано днес с „Има такъв народ“ и ГЕРБ-СДС, дъжавния глава заяви „Страната е изправена пред редица изпитания, необходим е редовен кабинет. Вашите колеги от ГЕРБ-СДС ще върнат мандата, а това поставя голяма тежест върху третия мандат.

На срещата от своя страна Корнелия Нинова заяви, че БСП има две задачи. Първата от които е актуализация на бюджета в три посоки – стабилизиране на здравната система, преизчисляване на доходите и пенсиите и подготовка за евентуална мигрантска вълна. След което лидерът на БСП заяви, че втората задача на партията е да положат максимални усилия за съставяне на редовен кабинет – с хладнокръвие и отговорност от тяхна страна.

Нинова е категорична, че ако третият мандат дойде при БСП, те ще продължат с конкретност и мъдрост. Защото „трябва отговорно правителство, което да изведе българите през тежките кризи“ добави още лидерът.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената