in

Отцепниците от БСП се спазариха с ГЕРБ

Спасяват парламента и правителството.

В правна комисия днес ГЕРБ, ОП и отцепилите се от БСП депутати са се спазарили, научи медията ни от свои източници в парламента.

Червените отцепници са обещали пред ръководството на ГЕРБ, че именно те ще крепят бъдещия кворум и ще гласуват заедно с ГЕРБ, докато мнозинството успее да гласува промени в правилника на НС така, че да даде на отцепниците права на самостоятелна парламентарна група. После пък бившите “червени” трябва да излъчат свой представител, който да прочете декларация и това да им даде възможност за удължаване времето за изказване от трибуната на НС.

Всъщност, чрез въпросната договорка с ГЕРБ, пред широката публиката напълно ясно лъсна истината за напусналите отцепници от БСП. Оказва се, че никакъв “морал” или “несъгласие с ръководството” на групата на БСП не стои в основата на отлюспването, както твърдяха първоначално те.

Истинската причина всъщност се крие в зависимости на въпросните лица от Борисов и хората му, както и личните интереси на ексчервените бегълци.

„Господ“ Борисов шкартира Ананиев: Вдигам заплатите на лекарите с 600 лева, а на санитарите – със 120 лв.

Това е и причината преди време бегълците да откажат да изпълнят решенията на партийните структури на БСП, които пък веднага ги призоваха да напуснат партията и парламента. Отцепниците обаче останаха в Народното събрание, заради договорка с ГЕРБ, както и разбира се, за своя лична изгода.

В този смисъл напускането на въпросните лица от ПГ на червените, не само не отслаби БСП, а напротив, подейства като очистителен процес от задкулисие и мръсните договорки.

източник: burgas-podlupa.com

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

далавера-николова

Нова далавера: Ще наливат милиони в лукс хотели уж за болни

сюлейманоглу

Почина първият треньор и откривател на Наим Сюлейманоглу