in

Валери Симеонов: Вече се мре яко. Трябва пълно затваряне!

Възможно е и Народното събрание да работи дистанционно. Надявам се да не се стига до тази крайна мярка, но броят на депутатите заразени с COVID-19 расте и това е много неприятно. В парламента спазваме мерките, но утре на Председателски съвет ще поставя въпроса как ще продължим да работим. За мен няма проблем в това, ще ни е необходим един буферен период да свикнем, но съм убеден, че няма да има проблеми.

Това каза зам.-председателят на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Ние от Обединени патриоти (ОП) сме категорично за предложението на здравния министър и ще подкрепим задължението всички болници да открият COVID отделение. Нашите лекари са герои и ние преди време ги стъпкахме, но се оказа вярно, че ще се мре яко. Аз съм категорично за по-твърди мерки. Виждаме какво става в Германия, Англия, Франция. Там втърдяват мерките. Аз съм твърдо за пълно затваряне и подкрепям изцяло мнението на специалистите. В крайна сметка има едно по-важно нещо от икономиката и това е човешкия живот“, обяви още той.

обществени прояви и грубото потъпкване на мерките. Всички видяхме снощи какъв чалга купон си спретнаха в една пловдивска дискотека – без маска, без дистанция. Това е недопустимо. Това заведение трябва да бъде затворено, а не да се гали с перце и да получава минимални глоби. Най-лошото е, че в това заведение са били един зам.-кмет на Пловдив и шеф на Напоителни системи.

Полицаите три пъти са ходили и са вдигали ръце, защото вътре са били тези хора. Аз лично ще питам вътрешния министър за трите проверки и защо е погазен закона. Ето точно това грубо погазване на закона от ръководни лица дразни хора. Това заведение е можело да бъде затворено само по Закона за шума, да не говорим за извънредното положение, в което се намираме, и неспазването на противоепидемичните мерки. Не трябва да се критикува само и единствено държавата. Мерките са правилни. Виждате какви глупости свършиха в Западна Европа“, даде пример Симеонов.

източник: eurocom.bg

Foreign Policy: Ако Тръмп спечели, Америка може да заприлича на България

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

d0bed0bbd0b0d184 d0bfd180d0bed0b2d0b5d180d18fd0b2d0b0 d0b2d0b8d0b4d0b5d0be d0bdd0b0 d182d0b0d0bdd0b5d0b2d0b0 d0bfd180d0b8d0bad180d0b8

ОЛАФ проверява видео на Танева, прикрила тежки нарушения?

перо

Обявиха окончателните номинации за наградата „Перото“ 2020