Home » Шарен свят » Няма да познаете Цветелина Грахич след корекциите! Никога не е изглеждала толкова добре (Снимки):
Няма да познаете Цветелина Грахич след корекциите! Никога не е изглеждала толкова добре (Снимки):

Няма да познаете Цветелина Грахич след корекциите! Никога не е изглеждала толкова добре (Снимки):

Сподели новината

Цветелина Грахич нашумя като вокалистка на „Шоуто на Слави“, където зрителите откриха таланта й на певица. От тогава обаче изминаха много години, а същевременно Грахич се промени до неузнаваемост.

Първоначално трансформацията бе свързана с физиката й – Цвети отслабна драстично и покри цялото си тяло с татуси, а мнозина я набедиха за анорексичка.

Промените обаче не спряха дотук. Уви, напоследък музикалната кариера на босненката е в застой. Тя има все по-малко участия, а и от доста време не е „вадила“ хит.

Отдавна не бяхме виждали Цвети в публичното пространство, но новите снимки, които тя публикува в мрежата, шокираха мнозина. На кадрите съвсем ясно се виждат множеството корекции, които певицата е претърпяла – устни, скули, нов овал на лицето и т.н. Преценете сами:

Грахич корекции

Цветелина Грахич корекции

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Натали Славчева

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената