in

ЖЕНА РОДИ В КОЛАТА СИ И ОСТАВИ НА ПОДА НОВОРОДЕНОТО ДА УМРЕ

21-годишната американка Бренън Гелър родила в колата си, а след това поставила новороденото в торба за боклук и я оставила на пода.

После се прибрала спокойно в къщи като оставила бебето да си стои на пода в автомобила. Мъртвото дете било открито от полицаите ден по късно, съобщава „Дейли Мейл“, позовавайки се на органите на реда.

Служителката във фитнес Бренън Гелър е обвинена в прикриване на бременността и раждане в колата си в петък. Никой от нейните приятели в Лексингтън, Южна Каролина, или нейните родители изглежда не са знаели за бременността.

Младата жена твърди, че е родила в колата си, а след това е сложила детето в торба за боклук. От полицията поясниха, че след това тя е поставила торбичката в краката си на пода и е шофирала към дома си.

ТРЯБВА ЛИ ДА РАЗКАЗВАМЕ НА НОВИЯ ПАРТНЬОР ЗА БИВШИТЕ СИ?

Властите разбрали за инцидента, тъй като на 4 август момичето отишло в болница поради загуба на кръв. Лекарите веднага разбрали за какво става въпрос и повикали полиция.

Впоследствие тялото на детето било намерено в колата. Гелър е заплашена от 20 години лишаване от свобода до доживотен затвор за потресаващата си жестокост.

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

авто

ПЕТТЕ НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНИ И ДОРИ ОПАСНИ ОПЦИИ В АВТОМОБИЛА

секс-експерт

СЕКС ЕКСПЕРТКА РАЗКАЗА КАК ЗАБАВЛЕНИЯТА Й Я ДОКАРАЛИ ДО „СЧУПВАНЕ“ НА ВАГИНАТА