Home » Спорт » Акрапович: Хората, управляващи ЦСКА, не оцениха това, което направих
d0b0d0bad180d0b0d0bfd0bed0b2d0b8d187 d185d0bed180d0b0d182d0b0 d183d0bfd180d0b0d0b2d0bbd18fd0b2d0b0d189d0b8 d186d181d0bad0b0 d0bdd0b5 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Акрапович: Хората, управляващи ЦСКА, не оцениха това, което направих

Акрапович: Хората, управляващи ЦСКА, не оцениха това, което направих

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че вече съжалява, че води тима през сезон 2020/21. Той даде интервю пред reprezentacija.ba. В него специалистът, който в момента е начело на македонския Шкендия Тетово, разкри че е можел да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина, преди на селекционерския пост да бъде назначен Ивайло Петев.

„Точно тогава обаче ЦСКА ми се обади. Трябваше добре да претегля нещата и да реша дали да им приема офертата, или да поема риск с Босна и Херцеговина. Имах разговори с ръководството на националния тим, но… Преди дни излезе статистика, която показва, че съм треньорът, спечелил най-много точки в ЦСКА за последните няколко години. Наред с това в този период клубът продаде играчи за добри пари. Хората, които управляват ЦСКА, обаче не оцениха това, което направих. Стигна се и до раздялата ни. В крайна сметка, от днешна гледна точка, мога да кажа, че съжалявам, че не поех националния отбор на Босна и Херцеговина. Ще бъде огромна чест да водя страната си, вече съм и помъдрял. Няма обаче да кажа нищо повече по темата, защото тимът си има треньор, с който много добре знаете, че съм приятел. Говорих с Петев, преди да бъде избран. Тогава го предупредих, че няма да му е лесно и трябва да се подготви добре психически, защото всеки знае какви са нашите нрави. Дори и да бе класирал националния отбор на световното, пак срещу него щеше да има критики“, каза Акрапович.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-03-30

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Звезда на Лацио бе избрана за №1 при нападателите в Серия А

Най-добрият нападател в Серия А през изминалия сезон е Чиро Имобиле. От футболната федерация го ...