in

Бербатов алармира, че БФС раздава декларации за отказ от обжалване на резултатите от конгреса към клубовете

Димитър Бербатов направи нови разкрития за манипулации от страна на Българския футболен съюз, които целят да легитимизират преизбирането на Борислав Михайлов за нов мандат. Той заяви, че от Съюза в момента се раздават декларации към клубовете, с които те да се откажат от възможността за обжалване на резултатите.

„БФС задължава клубовете да подпишат декларация, според която не искат да обжалват решенията на конгреса. Тези декларации се разпространяват в момента. Не можеш да задължиш някой клуб как да гласува. Видяхте какви разминавания има и клубовете решиха да обжалват. БФС се опитва да спре това нещо. Март месец пак има конгрес. Има точка, че той трябва да бъде изборен. Техният мандат свършва на 18 март“, каза Бербатов, цитиран от Web Cafe.

Кандидат-президентът също така потвърди, че подписката за новия конгрес върви добре, въпреки опита за саботаж.

Той очаква отново да се стигне до опити за притискане на отборите с познатите прийоми, като раздаване на тениски и топки по аматьорските нива.

What do you think?

11 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

55 крачки

55 крачки

Проекти за защитни цели на 13 зони от “Натура 2000” за птици и хабитати очакват становища

Проекти за защитни цели на 13 зони от “Натура 2000” за птици и хабитати очакват становища