Home » Спорт » Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като новия президент БФС
d0b1d0b5d180d0b1d0b0d182d0bed0b2 d0b5 d0bfd0bed0b4d0b0d0bb d0b4d0bed0bad183d0bcd0b5d0bdd182d0b8 d0b7d0b0 d0b4d0b0 d0b1d18ad0b4d0b5 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като новия президент БФС

Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като новия президент БФС

Димитър Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като новия президент на Българския футболен съюз в Агенцията по вписванията. Нужните документи са входирани във вторник късно вечерта в електронната система на Търговския регистър.

В заявлението се иска Бербатов да бъде вписан като президент на БФС на мястото на Борислав Михайлов, както и 15-те избрани членове на Изпълнителния комитет по време на конгреса, който Бербатов и екипът му проведоха на 18 март в НДК. Към заявлението в Търговския регистър са приложени множество документи, включително протокол от конгреса на 18 март, декларации на всички членове на Изпълкома, че не са осъждани и не са членове на политически партии, протокол за свикване на общо събрание и доказателства за спазване на предвидените в устава ред и срокове, списък на присъствалите на конгреса и други.

На конгреса на Бербатов на 18 март 76 делегати си избраха Изпълком на организацията: Димитър Бербатов (в ролята на нов президент), Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Бойко Величков, Михаил Мадански, Петър Иванов, Дарин Маджаров, Ясна Ставрева, Милен Русев, Бисер Цолов, Светослав Петров, Георги Попов и Николай Жейнов.

Настоящето ръководство на БФС отрича валидността на проведения на 18 март конгрес и най-вероятно ще обжалва пред съда искането на Бербатов. Към момента заявлението на Бербатов се обработва от системата на Търговския регистър.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-03-30

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Звезда на Лацио бе избрана за №1 при нападателите в Серия А

Най-добрият нападател в Серия А през изминалия сезон е Чиро Имобиле. От футболната федерация го ...