Home » Спорт » Бербатов: Пожелах успех на Гонзо

Бербатов: Пожелах успех на Гонзо

Сподели новината

Димитър Бербатов остана доста разачарован, след като остана втори на Конгреса на БФС. Георги Иванов записа категорична победа и е новият президент на футболната ни централа.

Ето какво заяви Бербатов:

„Ние можем да ходим с високо вдигнати глави. Ние трябва да уважим избора. Бяхме вътре, наблюдавахме процесите. Когато се стигна до решаващия момент, клубовете избраха Георги Иванов. Поздравихме го. Пожелахме му успех. Това е изборът на клубовете. Не видяхме нищо нередовно в Конгреса. Клубовете са направили точния избор за тях. Ще гледаме и ще видим какво ще се случи“.

Гонзо си обяви Изпълкома. Каза се, че е оставено място от нашия екип. За да се случи нещо в Изпълкома, ти трябва мнозинство. Не може един човек да е коректив. Въпросът е да взимаш решения. Хората, които си е предложил новия президент, това са. Ще се надявам отстрани.

Това е волята на клубовете. Всеки си има собствено мнение. Няма смисъл. Нека дадем време на новия президент, получил е доверието на клубовете. Подкрепям решението на Стилиян да се оттегли от българския футбол. Има достатъчно неща, с които ще се занимавам. Невинаги има хепиенд в живота. Вървим с високо изправени глави.

Спокойствие е нужно след всичките скандали, които се случиха. Нормално е да дадем време на новия президент, за да видим какво ще направи. Вие ще сте корективът. И Стилиян, и Марто си отиват. Ние ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да върви.

Нямаме право да се оплакваме. Отплатил ни се е животът. Борихме се толкова време, но това е – падаш, побеждаваш, ставаш, продължаваш. Винаги сме подкрепяли националния отбор. Да се надяваме да постигаме успехи и на Европейско, и на Световно.“

Поставете оценка:
4.6

Оценка 4.6 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар