Home » Спорт » Влогър олекна с милиони заради Килиан Мбапе

Влогър олекна с милиони заради Килиан Мбапе

Сподели новината

Беларуският влогър Андрей Бурим, известен още като Мелстрой, олекна с 30 милиона руски рубли (около 600 хиляди лева) заради футболната звезда Килиан Мбапе.

Французинът е сред най-модерните футболисти напоследък заради това, че от лятото става свободен агент и предстои да направи грандиозен трансфер в европейски гранд, от който да прибере милиони.

Преди дни Бурим обеща на феновете си, че който от тях успее да му уреди личен поздрав от Мбапе, ще получи сумата.

Последният пост на беларусина в социалните мрежи е именно видео с Мбапе.

„Здравей, аз съм Килиан. Просто исках да те поздравя, надявам се да си добре и скоро да се видим“, заявява звездата, с което направи някого по-богат с 30 милиона рубли.

Хубавата новина за феновете на влогъра е това, че той обяви още една голяма награда.

30 милиона рубли може да получи онзи, който пръв излезе на терена на Шампионската лига с фланелка, на която е написано Андрей Бурим.

[embedded content]

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар