Home » Спорт » Голям скандал между България и РСМ?

Голям скандал между България и РСМ?

Сподели новината

„Бугарските екипи не сакаат тест со клубови од Македониja!“, гласи 1:1 заглавие на sportsport.mk.

Твърди се, че футболният Добруджа е отказал контрола с Вардар, защото български отбори не желаят да играят приятелски срещи с представители на Северна Македония.

В миналото често са правени проверки между тимове от двете държави, но заради влошени политически отношения, място за „приятелство“ няма дори на спортните терени, пишат от sportsport.

Отбори от България и РСМ са на подготовка в Турция. В съседна Република Северна Македония твърдят, че българските тимове не искат да играят контроли с техни представители във футбола.

Поставете оценка:
4.4

Оценка 4.4 от 23 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар